вівторок, 21 серпня 2012 р.

До Дня незалежності у Львові безкоштовно пригощатимуть варениками

Приємний побут у Львові Вам забезпечить компанія ЛьвівЄвроРент, що пропонує до Ваших послуг, проживання в квартирах в центрі старого міста, екскурсійні програми та поїздки по замках Львівщини.

***
У Львові під час Свята вареника будуть безкоштовно пригощати цією стравою. Так, для безкоштовного частування планують виліпити 8 тисяч вареників. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
Також під час святкування для дітей та дорослих заплановано конкурси та святковий концерт.
«Національним продуктом варто частувати в день національного свята. У Львові вареники роблять дуже смачні. Ви на святі почуєте національну музику і скуштуєте національну страву», - каже Андрій Бутенко, один із організаторів свята.
Протягом усього святкування публіку розважатимуть студія «Магарич», гурт «Цвіт Кульбаби», група «Sample Rate», гурт «Patricia», народний художній колектив ансамбль танцю «Галичанки», дитячий театр танцю «Левеня», театральна Студія FoRa, шоу – балет «Фраппе», учасниця «Крок до Зірок» Марта Рак, репер М.А.Р.К. 
 Також на сцені свята з’являться  заслужений артист України – Андрій Заліско, заслужений артист України - Андрій Князь , Лєна Корнєєва, Володимир Окілко та Маріанна Ільків.

Нагадаємо, Свято вареника відбудеться 25 серпня, о 15:00 у Парку культури ім. Богдана Хмельницького (на великому сценічному комплексі за літньою естрадою).

Немає коментарів:

Дописати коментар