пʼятницю, 17 серпня 2012 р.

З неділі у Львові розпочинаються святкування 100-річчя Пласту

Оглядаючи це старовинне красиве місто, Ви можете ще і пожити в центральній його частині, користавшись послугами подобової оренди ЛьвівЄвроРент. Для Вас буде забезпечено найкращі умови проживання та гнучку систему знижок й інших супутніх послуг. Поспішайте, кількість квартир обмежена. З детальною інформацією можна ознайомитися на сторінці ЛьвівЄвроРент.

******
У неділю, 19 серпня, в центрі Львова, поблизу пам’ятника Шевченка відбудеться урочисте відкриття Святкування 100-ліття Пласту, на якому будуть присутні близько півтори тисячі пластунів з різних куточків світу. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
Розпочнуться урочистості маршем пластунів від Духовної Семінарії на вул. Хуторівка, на території якої на цілий тиждень буде облаштоване пластове містечко, в якому житимуть пластуни.
О 14.00 біля пам’ятника Шевченка відбудеться офіційне відкриття святкування з різноманітними пластовими церемоніалами, а також привітаннями для пластунів від влади та гостей.
Окрім того пластуни планують цього дня встановити новий Рекорд України, о 16:30 приблизно 700 пластунів вишикуються у велике коло для встановлення рекорду "Найдовший ланцюг з пластових хусток". Пластуни знімуть свої хустки ЮМПЗ і зв’яжуть їх між собою, утворивши таким чином мотузку, довжина якої сягатиме приблизно560 метрів.
Цей рекорд зафіксують представники Національного реєстру рекордів України, які приїдуть для цього до Львова.
Триватимуть Святкування 100-ліття Пласту до 24 серпня, коли пластуни організують для львів’ян та їх дітей велике скаутське містечко в центрі Львова, поблизу пам’ятника Королю Данилу.
Нагадаємо, у зв’язку з проведенням урочистої ходи, 19 серпня з 12.00 до 13.30 год. рух на окремих вулицях буде обмежено. Громадський автобусний транспорт під час урочистої ходи не рухатиметься за маршрутом: вул. Хуторівка, 35 – вул. Стрийська – вул. Гвардійська – вул. М. Коперника – пр. Свободи (площа перед пам’ятником Т. Шевченку).

Немає коментарів:

Дописати коментар