понеділок, 25 березня 2013 р.

У Львові представили проект "Зріз Контекстної Присутності"

Відчути себе львів*янином Ви можете зупинившись в одній з квартир, що гостинно надає компанія ЛьвівЄвроРент  в центрі старого міста
***
У мистецькій галереї «Дзиґа» представили проект «Зріз Контекстної Присутності», інформує кореспондентВголосу.

Лаконічна експозиція, яка ховається між стінами галереї представляє роботи дев’яти сучасних авторів: Любомира Тимківа, Анастасії Руднєвої, Павла Ковача, Станіслава Туріна, Івана Небесника, Юрія Коваля, Любомира Сікача, Антона Варги, Ярослава Футимського.
Віковий діапазон митців від 23 до 53 років. Четверо художників приїхали ознайомити із власними доробками львівську публіку із Закарпаття.
Тишу контекстної присутності порушує телевізор. Серед представлених експонатів, за склом – сіль, соснові голки, сірники, які змушують глядача до роздумів про причину присутності експонатів та ідейну спорідненість між ними. Натомість, за словами організатора проекту Ярослава Футинського, у часи споживацтва, яке захопило сьогоднішнє суспільство, у експозиції хотілось показати діалог та людські стосунки між художниками, які об’єднані спільною ідеєю.
«Складно-пояснювальна присутність всіх, хто тут. присутніх повністю або навпіл. чітка вікова градація з діалогом. внутрішнім. розтягнутим у часі. все про взаємність і недоказаність», – зазначають організатори.
Це перша виставка із п’яти запланованих, яка об’єднала художників – представників різних поколінь, груп, напрямків та регіонів України.
Виставка триватиме до 6 квітня.

Немає коментарів:

Дописати коментар