четвер, 13 вересня 2012 р.

У Львові вирує Форум видавців


Компанія ЛьвівЄвроРент запрошує відвідати казково-осінній Львів та насолодитися неповторною атмосферою старовинного княжого міста в пору золотого листя, немінного запаху кави та романтичного настрою.
******
Стартував традиційний Форум видавців у Львові. Цього року Форум триває з 12 до 16 вересня в Палаці Мистецтв. Протягом п`яти днів львів`яни та гості міста зможуть долучитися до грандіозного літературно-мистецького дійства, в рамках якого будуть проведені фестивалі, конференції, благочинні акції та багато іншого, повідомляєgalinfo з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.
Це найбільший книжковий ярмарок в Україні. В межах Форуму відбудеться Львівський міжнародний літературний фестиваль на тему «Подорожі до літератури». Один із найбільших літературних фестивалів Європи об`єднає близько 150 письменників, поетів, митців, перекладачів, інтелектуалів з України та 16-ти країн світу. За їхньої участі відбудеться понад 100 акцій різного формату.
Серед найбільш очікуваних книжкових новинок — книга Оксани Забужко «З мапи книг і людей», "Цинамонові крамниці" Бруно Шульца у перекладі Юрія Андруховича та новий роман Юрія Винничука «Танґо смерті».
Вхідний квиток на львівський Форум видавців подорожчав до 10 гривень. Торік він коштував 5 гривень. Придбавши квиток, відвідувачі отримають 10% знижку у мережі кав`ярень «Креденс». Також до квитка додається флаєр – 20% знижка від 20 видавництв.

Немає коментарів:

Дописати коментар